Installateur zonnepanelen

Zonnepanelen installeren is niet iets wat iedereen zomaar even kan doen. Het is daarom raadzaam om zonnepanelen te laten installeren door een installateur van zonnepanelen.

Installatie zonnepanelen

Een installateur van zonnepanelen zorgt ervoor dat de zonnepanelen op de juiste wijze worden geplaatst. De installateur voor zonnepanelen is een vakman en zal de zonnepanelen optimaal weten te plaatsen. De correcte plaatsing van de zonnepanelen is belangrijk voor het rendement. 

Subsidies zonnepanelen

U krijgt subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen. Het is raadzaam om u goed te informeren over de regelgeving van de subsidies voor zonnepanelen.

Zo zijn er isolatievoorwaarden waaraan het dak van uw woning moet voldoen. Heeft uw woning een plat dak, dan mogen de zonnepanelen niet meer dan 1 meter boven het dak uitsteken.

De prijs van zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen is sterk gedaald de laatste jaren. De verwachting is dat de prijzen van zonnepanelen halverwege 2013 zullen stabiliseren. Zonnepanelen blijven voordelig door de lage prijzen en de subsidies die u krijgt voor de aanschaf van zonnepanelen.
Deel deze pagina: