Subsidies zonnepanelen

Ook in 2013 is er nog steeds steun van de Vlaamse Overheid in de vorm van subsidies voor zonnepanelen. Er is wel het één en ander veranderd voor het jaar 2013, daar moet u wel rekening mee houden.

De datum van de in dienst name van de zonnepanelen speelt hierbij een belangrijke rol. De datum van de in dienst name van een zonnepaneel kan niet vroeger zijn dan de AREI keuring. 

De prijs van zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen is over de jaren ook minder geworden en dat is een goede reden om toch voor zonnepanelen te kiezen. De reden waarom de prijs van zonnepanelen is afgenomen ligt aan de hevige concurrentie.

Het rendement van zonnepanelen

Het rendement van zonnepanelen is ook niet onbelangrijk, want het rendement van zonnepanelen moet zorgen voor een goede opbrengst van de zonnepanelen. Zorg daarom voor een ideale plaatsing van de zonnepanelen.

Subsidies zonnepanelen

De verandering in de subsidies van zonnepanelen voor 2013 is alleen van toepassing voor zonnepanelen die vanaf 1 januari 2013 in dienst zijn genomen. Voor eigenaars van bestaande zonnepanelen is deze verandering niet van toepassing.

Ondanks dat de subsidies van zonnepanelen steeds minder worden, loont het zich toch om zonnepanelen aan te schaffen. Immers zonnepanelen worden steeds goedkoper en de levensduur steeds langer.
Deel deze pagina: