Prijs zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen hangt samen met de kwaliteit en het rendement van de zonnepanelen. Hoe langer de levensduur van uw zonnepanelen, hoe duurder de aankoop ervan. 

De prijs van zonnepanelen kan nogal variëren afhankelijk van het model dat u van plan bent aan te schaffen. Er zijn zonnepanelen van minder dan € 200 tot volledige systemen van meer dan
€ 5000. Naast de zonnepanelen moet u nog de prijs van een omvormer meetellen, die de gelijkstroom van het paneel omzet in wisselstroom.

prijs zonnepanelen

Prijzen zonnepanelen vergelijken

Om prijzen van zonnepanelen op een zinvolle manier met elkaar te vergelijken, kunt u via 1 formulier meteen meerdere offertes van professionele leveranciers ontvangen!  

Rendement zonnepanelen

Bij de aanschaf is het verstandig om niet alleen te kijken naar de prijs van de zonnepanelen, maar ook het rendement in het oog te houden. Heeft u goedkope zonnepanelen met een laag rendement, dan kan dit duur uitdraaien.

U kunt bij de aanvraag van een offerte een rendementsberekening aanvragen. Uiteindelijk komt hier dan uitrollen in hoeveel jaar u uw investering heeft terugverdiend en wanneer u dus winst gaat boeken.

Levensduur zonnepanelen

De prijs van een zonnepaneel kan ook samenhangen met de te verwachten levensduur. Bij goedkope panelen is dit meestal tien jaar. Bij de duurdere kan dit oplopen tot twintig jaar of meer.

Vergelijk, gratis en vrijblijvend, prijzen van zonnepanelen

Voornaam*
Familienaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Gemeente*
Bericht
   
 Prijs zonnepanelen vergelijken

Deel deze pagina: