Prijzen zonnepanelen 2013

De prijzen van zonnepanelen dalen verder in 2013 en dat is goed voor de consument. Verwacht wordt dat de prijzen van zonnepanelen in de tweede helft van 2013 zullen stabiliseren, maar dit is alleen maar de verwachting. De verandering in de bedragen van de subsidies van zonnepanelen in 2013 is natuurlijk ook niet onbelangrijk. 

prijzen zonnepanelen 2013De subsidies van zonnepanelen

De subsidies van zonnepanelen voor 2013 zijn lager dan de subsidies van 2012. Deze verandering in de subsidies van zonnepanelen geldt niet voor eigenaars van bestaande zonnepanelen. De nieuwe subsidieregeling geldt alleen voor zonnepaneel installaties met een factuurdatum vanaf 1 januari 2013.

Ook hebben sommige gemeenten de subsidies voor zonnepanelen afgeschaft. Informeert u zich goed over de subsidies bij de gemeente in uw woonplaats.

De aanschaf van zonnepanelen loont zich

De aanschaf van zonnepanelen is een investering in duurzame energie die nog steeds loont. De terugverdientijd van zonnepanelen duurt nu wel wat langer. Door de hevige concurrentie zijn zonnepanelen flink goedkoper geworden de laatste jaren. De zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer lange levensduur in vergelijking met vroeger.

De terugverdientijd van zonnepanelen duurt wat langer door de nieuw maatregelen. Tegenover de terugverdientijd, staat dus de veel langere levensduur van zonnepanelen. Denkt u eens aan een veel lagere energienota.

Vergelijk hier, gratis en vrijblijvend, offertes van zonnepanelen

particulier of bedrijf ?*
Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Bericht
   
 Deel deze pagina: